Manon van Weerden

Kandidaat-raadslid
PVV Lijst 12 nummer 6

Leeftijd: 28 jaar

Maak kennis met Manon

"Het is tijd voor een ander geluid in de stad!"

Ik ben Manon van Weerden, ben 28 jaar en woon met veel plezier in Groningen samen met mijn man en dochter. Ik ben een aantal jaren werkzaam geweest voor bouwkundige expertise bureaus die gespecialiseerd zijn in aardbevingschade. De Partij voor de Vrijheid wil graag dat gedupeerden van de gaswinning beter geholpen worden zodat men zich weer veilig voelt. Niet alleen woorden, maar ook daden. 

Studenten moeten sneller en veiliger naar school kunnen. Geen bussen meer die gewoon doorrijden omdat de bus vol zit., maar een spoorlijn van het Hoofdstation naar Zernike. Ook moeten er maatregelen komen voor het woningtekort.

Nederlandse tradities zoals Christelijke feestdagen,  vuurwerk zelf afsteken en Sinterklaas en Zwarte piet moeten blijven bestaan.

Samen met mijn partijgenoten willen we meer betekenen voor de gemeente Groningen en dit kan alleen als de Partij voor de Vrijheid in de Gemeenteraad is vertegenwoordigd. Het is tijd voor een ander geluid in de stad! Al een aantal jaren doet de Partij voor de Vrijheid actief mee in de Provinciale Staten en het wordt nu tijd om ook op gemeentelijk niveau aan de slag te gaan! Kortom Groningse nuchterheid, Partij voor de Vrijheid!

Manon van Weerden