Ton van Kesteren Kandidaat-Wethouder voor de PVV Groningen.

De PVV stelt Ton van Kesteren kandidaat voor het Wethouderschap.

Ram (Lijsttrekker): “Met Ton van Kesteren hebben wij een uitstekende kandidaat voor onderwijs, jeugd, sport en armoedebestrijding. De PVV
vindt het belangrijk dat de kiezer weet welke kandidaat wij hebben als wethouder. Dit schept transparantie en duidelijkheid.”


Van Kesteren is geboren en getogen Grunneger en heeft meer dan 40 jaar ervaring in het onderwijs, waaronder een functie als ambulant begeleider
van leerlingen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In een tijd waarin de kloof van tussen politiek en inwoners groter is dan ooit, is het juist belangrijk om deze kloof te dichten. Ram: “Van Kesteren heeft daarvoor de juiste eigenschappen om deze kloof te overbruggen. Hij staat midden in de samenleving, is benaderbaar en weet als geen ander wat mensen bezighoudt.


Daarbij heeft Van Kesteren de laatste 15 jaar zowel landelijk als lokaal enorm veel ervaring opgedaan in de politiek en weet precies hoe de hazen lopen in zowel de gemeentelijke, provinciale en landelijke politiek, kortom de ideale kandidaat voor Groningen.

IMG 7148