Dennis Ram

Kandidaat raadslid
PVV Lijst 12 nummer 2

 

Leeftijd: 44 jaar

Maak kennis met Dennis

"Wij kijken op een rationele en pragmatische manier naar problemen en lossen ze op!"

Ik heb mijn jeugd door gebracht in Wassenaar en Den Haag. Ik heb met eigen ogen kunnen zien hoe het westen van Nederland is veranderd door massa-immigratie. Ik heb voor mijn studie Kunstmatige intelligentie ben ik naar Groningen gekomen en nooit meer weggegaan. Groningen is een prachtige stad om in te wonen. Het heeft de rust van een dorp, en de drukte van een stad.

Er worden onverantwoorde risico’s genomen met ons geld, inwoners worden genegeerd en dit leidt keer op keer tot mislukkingen. Voorbeelden zijn Het Forum, de Zuidelijke Ring, de illegalenboot of de geothermie. De overeenkomst is hetzelfde; een blinde linkse ideologie met een mix van ego’s die koste wat het kost prestigeprojecten willen verwezenlijken.

Wat mij aanspreekt in de PVV is dat wij een partij zijn, die zonder een ideologie, de belangen van burgers centraal stelt. Wij kijken op een rationele en pragmatische manier naar problemen en benoemen ze,  ook al is dat soms lastig. Groningen moet weer de inwoners centraal stellen. Het gaat er om dat de gemeente en de democratie weer voor de burgers is. Je oma moet veilig over straat kunnen en de zorg krijgen waar ze haar hele leven voor heeft gewerkt en recht op heeft.

Ik wil een jeugdzorg die slagvaardig de problemen in gezinnen aanpakt en waar de wijk mee helpt met de oplossing. Geen geld stoppen in wind- en zonne-energie, maar er voor zorgen dat Groningen het centrum wordt voor Smart Industrie, Internet of Things, Block Chain en Medische wetenschap. Investeren in sociale innovatie, zodat mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt een volwaardige baan kunnen krijgen en kunnen meedraaien. Kortom Groningse nuchterheid, Partij voor de Vrijheid. 

Dennis Ram