Bart Onnes

Kandidaat-raadslid
PVV Lijst 12 nummer 3

Leeftijd: 65 jaar

Maak kennis met Bart

"Niet zomaar idealistisch geroep, maar afgaan op feiten!"

Mijn naam is Bart Onnes en ik ben op 19 oktober 1953 geboren in Arnhem. Sinds 1973 woon ik in de mooie stad Groningen. Mijn werkzaamheden speelden zich af in de CRM-branche, laatstelijk bij een full service media advies bureau. Vanwege bedrijfseconomische redenen ben ik daar nu niet meer werkzaam. Mijn hobby's zijn de dartssport, (Italiaans) koken, tuinieren en ik vertoef heel graag in het prachtige en vriendelijke Portugal.

Na lange tijd politiek dakloos te zijn geweest, voelde ik mij vanaf 2004 vertegenwoordigd door de ideeën van de Groep Wilders en daarna de PVV. Het bleek, dat het nuchtere, gezonde verstand was opgestaan in de politiek. Niet zomaar wat idealistisch geroep, maar afgaan op de feiten.

Een goed economisch beleid is essentieel voor de welvaart en het welzijn van de Groninger bevolking. De overheid moet ondernemers faciliteren en zo veel mogelijk ontplooiingskansen geven. Hierbij hoort ook een actieve ondersteuning van Groningen Airport Eelde als belangrijke vestigingsplaatsfactor voor bedrijven.

Het budget van de gemeente Groningen moet besteed worden aan de zorg en het welzijn voor de inwoners van Groningen. Elitaire prestigeobjecten, zoals het Forum, de verdiepte aanleg van de Ring Zuid en de bouw van een mega-poptempel zijn geen zaken, waar het geld aan op moet gaan. In het belang van mens en natuur, moet de gemeente Groningen zorgen, dat er geen windmolens in de stad meer bij komt. Kortom Groningse nuchterheid, Partij voor de Vrijheid!

Bart Onnes